Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στο εστιατόριο Αγνάντι Εστίασις – Catering

Η εταιρεία μας με την επωνυμία Γκέγκα Αλεξάνδρα και ΣΙΑ Ο.Ε. με ιδρυτή τον Γκέγκα Φώτιο και εκπρόσωπο – διαχειρίστρια την κ. Αλεξάνδρα Γκέγκα έκανε την έναρξη λειτουργιών της τον Μάρτιο του έτους 2001, ως Γκέγκας Φώτιος και ΣΙΑ Ο.Ε. [Εστιατόριο, Ψητοπωλείο, Καφετέρια], με διακριτικό τίτλο “Αγνάντι”.

Λειτουργεί έκτοτε, σύμφωνα με τις κείμενες Υγειονομικές, Αγορανομικές, Τουριστικές, Αστυνομικές και λοιπές (σχετικά με αυτή) διατάξεις, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς ποτέ να έχει υποπέσει σε κανενός είδους παράβαση (Υγειονομική, Αγορανομική, Φορολογική κ.α.)

Τον Ιανουάριο του 2013 μετατράπηκε σε Γκέγκα Αλεξάνδρα και ΣΙΑ Ο.Ε. [Εστιατόριο, Καφετέρια, Υπηρεσίες Τροφοδοσίας Συνεστιάσεων – Εκδηλώσεων (Catering)], με κατοχυρωμένο διακριτικό τίτλο “Αγνάντι Εστίασις-Catering” και έκτοτε λειτουργεί διατηρώντας τη συγκεκριμένη μορφή. Η εταιρία εδρεύει στα Ιωάννινα, στην οδό Παμβώτιδος και Παπάγου 2 στο Μώλο, στην πιο τουριστική περιοχή της πόλης .

Στο εταιρικό κεφάλαιο συμμετέχουν 2 άτομα, εκ των οποίων η Γκέγκα Αλεξάνδρα, που είναι γενική διευθύντρια της επιχείρησης διαθέτει πολυετή εμπειρία και μεγάλο εύρος γνώσεων στο ενεργητικό της, σχετικό με την δραστηριότητα της εταιρείας.

Στόχος & Φιλοσοφία

Η εταιρεία μας, κατά τη διάρκεια του έτους 2012, παρουσίασε ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της και του ανθρώπινου δυναμικού που την απαρτίζει. Σήμερα αριθμεί 15 άτομα σταθερό προσωπικό, μέγεθος το οποίο αυξάνεται ανάλογα με τα έργα στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία. Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή μας έχουν οι πελάτες μας, που μένοντας ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν, μας συνιστούν ανεπιφύλακτα.

Στόχος της “Αγνάντι Εστίασις” είναι η πλήρης και αυτόνομη ανάπτυξη πολλαπλών υπηρεσιών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού. Όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας μας, παρεχόμενες και αναπτυσσόμενες, είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών μας, καλύπτοντας όλους τους τομείς και ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς εξ’ αυτών.

Εκδηλωσεις

Tο πλέον έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και η πολυετή ενασχόλησή μας με το χώρο της Εστίασης και των γαστρονομικών απολαύσεων, συνηγορούν για την απόλυτη επιτυχία εκδηλώσεων για Αρραβώνα, Γάμο, Βάπτιση, Γενέθλια, Ονομαστική Εορτή, Επέτειο, Πάρτυ, Συνεστίαση, Meetings Εταιρειών, Κοπή Πίτας, Χοροεσπερίδα ακόμη και για ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο ή Πασχαλινό τραπέζι.

Η Αγνάντι Εστίασις με το κύρος του ονόματός της, την πείρα από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει, τις εκλεπτυσμένες προτάσεις από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, τους έμπειρους Σεφ που ανταποκρίνονται σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις, αποτελεί εγγύηση για να γίνει επιτυχημένη κάθε σημαντική σας εκδήλωση.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Παμβώτιδος 2, Μώλος - Ιωάννινα

GPS:

39.639736, 20.868839

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed