Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στην Ενοικίαση Αυτοκινήτων GX26

GX26 Rent a Car Ενοικίαση Αυτοκινήτων εδρεύει στη Μυτιλήνη και παρέχει κορυφαία ποιότητα και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων με χαμηλό κόστος στη Λέσβο με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα πολλών κατηγοριών.

Από το 2010 έχουμε δημιουργήσει άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας και κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες της Λέσβου την ευκαιρία να απολαύσουν, να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν το νησί με ένα ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο.

Σας παραδίδουμε τα αυτοκίνητα μας στο λιμάνι ή αεροδρόμιο της Μυτιλήνης ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ με προνομιακές τιμές. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το όχημα στο ξενοδοχείο σας ή οποιοδήποτε άλλο χώρο της επιλογής σας.

Το φιλικό προσωπικό μας θα σας προσφέρει ευγενικά τις υπηρεσίες του καθώς και οδικούς χάρτες της Λέσβου και θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την εξερεύνηση νησί της Λέσβου. Μπορούμε να εγγυηθούμε μια ασφαλή και άνετη οδήγηση γύρω από το νησί με την παροχή πλήρως ασφαλισμένα οχήματα, απεριόριστα χιλιόμετρα, 24 ώρες οδική βοήθεια με αντικατάσταση του οχήματος και πολλά άλλα.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πάμφιλα, 811 00, Λέσβος

GPS:

39.157767, 26.521526

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed