Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στο Θρούμπι

Το Θρούμπι βρίσκεται στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, και μπορείτε να προμηθευτείτε ότι μπορείτε να φανταστείτε από τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του νησιού και όχι μόνο, από κρασιά, μέλια, μυρωδικά, μπαχαρικά μέχρι γλυκά και τοπικά σαπουνάκια. Όμορφα, περιποιημένα και τακτοποιημένα κατά ομάδες πάνω στα ράφια. Μπορείτε επίσης να τα προμηθευτείτε από το online store στο διαδίκτυο και να σας τα αποστείλουμε.

Η Ικαρία είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Βρίσκεται ανάμεσα στη Σάμο και τη Μύκονο και έχει επίμηκες σχήμα με διεύθυνση ΒΑ – ΝΔ. To όνομά του προέρχεται από τον ελληνικό μύθο του Ίκαρου, γιο του Δαίδαλου, που πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο, έλιωσαν τα φτερά του και έπεσε στη θάλασσα, το Ικάριο πέλαγος.

Ο χρόνος δεν περνά ποτέ στο νησί της μακροζωίας (είναι μία από τις λίγες περιοχές στον κόσμο, όπου οι άνθρωποι ζουν πάνω από την ηλικία των 90, σύμφωνα με το BlueZones). Θα πρέπει λοιπόν να έρθετε στην Ικαρία, να ζήσετε σαν τους ντόπιους και να ανακαλύψετε τα μυστικά τους για τη ζωή και τη μακροβιότητα.

Πιστωτικές Κάρτες

MasterCardVisa

Περίοδος Λειτουργίας

Όλο το χρόνο.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Σάββατο: 9:00 – 15:00 & 18:00 – 21:00

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άγιος Κήρυκος, Ικαρία

GPS:

37.615629, 26.295813

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed