Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στο AlwaysBest

Το AlwaysBest είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1993 στο Μαρμάρι της Κως.
Από τότε είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης οχημάτων στην Κω. Λόγοι για τους οποίους μπορείτε να κάνετε κράτηση με το AlwaysBest: Μακρά εμπειρία, Οχήματα ποιότητας, Πολύτιμες τιμές, Φιλική εξυπηρέτηση.

Η ικανοποίηση και η αξιοπιστία είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν την AlwaysBest την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας. Η εταιρεία παρέχει οχήματα σε εξαιρετικές συνθήκες και υπηρεσίες άριστης ποιότητας. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε έναν από τους κύριους κλάδους και να δείτε μόνοι σας την αξιοπιστία, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τις καθημερινές λογικές προσφορές και τα οχήματα υψηλών προδιαγραφών.

Γενικοί Όροι

Σε περίπτωση απώλειας ή βλάβης του κλειδιού, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί ένα τέλος εξυπηρέτησης ή αντικατάσταση (το πραγματικό κόστος θα εμφανιστεί με απόδειξη παραλαβής από τον κατασκευαστή).

Το καύσιμο πληρώνεται από τον πελάτη και το όχημα πρέπει να επιστραφεί στο ίδιο ποσό με εκείνο που εισπράχθηκε ή η διαφορά θα χρεωθεί.

Οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί στο όχημα λόγω οδήγησης σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους θα χρεωθεί στον ενοικιαστή ανάλογα.

Έχουμε το δικαίωμα να χρεώσουμε τον μισθωτή 1 επιπλέον ημέρα ενοικίασης και πλύσιμο αυτοκινήτων, αν το κάθισμα του οδηγού ή άλλου επιβάτη βρεθεί υγρό από τα μαγιό. Ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να διατηρεί τα καθίσματα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση.

Ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τον Κώδικα κυκλοφορίας οδών (χρήση ζώνης ασφαλείας, κράνη και να σέβεται άλλα οχήματα και πεζούς στο δρόμο).

Το όριο ταχύτητας στον κεντρικό δρόμο είναι 70 χλμ. / Ώρα και στους άλλους δρόμους είναι 40 χλμ. / Ώρα.

Κανένα από τα οχήματα δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο νησί χωρίς την άδεια της εταιρείας.

Παρέχεται δωρεάν 24ωρη υπηρεσία οδικής βοήθειας. Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να συμβεί, καλέστε στο +30 6936784331.

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή ζητώντας ακύρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@alwaysbest.gr. Ακυρώσεις 3 ημέρες πριν από την πραγματική ημερομηνία ενοικίασης είναι αποδεκτές.

Εάν δεν ακυρώσετε την κράτησή σας πριν από την ώρα παραλαβής και δεν παραλάβετε το όχημα την Ημερομηνία Παραλαβής, διατηρούμε το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε μια Καμία Κόστος Χρεώσεων για Εκδήλωση / Απώλεια, η οποία ανακάμπτει τα έξοδα διαχείρισης και μας αντισταθμίζει την αδυναμία μας να ενοικιάσετε το όχημα όταν αυτό προοριζόταν για τη χρήση σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφουμε καμία προπληρωμένη κράτηση.

Θα επιστραφούν επιστροφές στην πιστωτική κάρτα στην οποία έγινε η αρχική κράτηση.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε!
AlwaysBest

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μαρμάρι, 85300, Κως

GPS:

36.877228, 27.15494

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed