Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στην παραλία Camping Desimi

Το κάμπινγκ Desimi Beach βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη θέση στη Λευκάδα στο Ιόνιο Πέλαγος και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι μία από τις λίγες περιοχές στην Ελλάδα μπορεί να προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία πλεονεκτημάτων και λύσεων για τη χαλάρωσή σας. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους πολλοί από τους καλεσμένους μας επιστρέφουν κάθε χρόνο …

Τοποθετημένο στη σωστή τοποθεσία του κόλπου του Δέση ακριβώς πάνω στη θάλασσα, το κάμπινγκ κυριολεκτικά «πνίγηκε» ανάμεσα σε ελαιόδεντρα τεσσάρων αιώνα. Αν έχετε το δικό σας σκάφος, εκτός από την άνεση μιας δωρεάν υπηρεσίας εκτόξευσης, μπορείτε να κολυμπήσετε απευθείας στον κόλπο λίγα μέτρα από το τροχόσπιτο ή τη σκηνή σας. Επίσης, παρέχεται μια βολική υπηρεσία κάθε πρωί, ακριβώς στην κάμπινγκ, η προμήθεια βενζίνης. Εάν δεν έχετε δικό σας σκάφος, μπορείτε πάντα να νοικιάσετε ένα εύκολα μερικά μέτρα από το στρατόπεδο.

Ο κόλπος του Δεσίμι ανοίγει κατευθείαν στην ανοιχτή θάλασσα και η περιοχή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μικρά σκάφη, επειδή υπάρχουν περισσότερα από 15 νησιά μεταξύ μεγάλων και μικρών, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Σκορπιού.
Η παρουσία των νησιών της Λευκάδας, Κεφαλονιάς, Ιθάκη, καθιστά τη θάλασσα πάντα πολύ ήρεμη με μέτριους ανέμους.

Αν θέλετε να περάσετε τις μέρες σας δίπλα στη θάλασσα χωρίς να “πηγαίνετε στη θάλασσα”, μπορείτε πάντα να χαλαρώσετε στην παραλία δίπλα στο κάμπινγκ ή να κάνετε μια ωραία βόλτα στα βουνά ή δίπλα στη θάλασσα, πάντα στη μέση των ελαιώνων ή επισκεφθείτε τους καταρράκτες κοντά στο Νυδρί.

Οι πόλεις Γενή, Βληχώ και Νυδρί είναι εύκολα προσβάσιμες με ποδήλατο, όπου εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, σούπερ μάρκετ και διασκέδαση σίγουρα δεν λείπουν.

Πιστωτικές Κάρτες
MasterCardVisa

Περίοδος Λειτουργίας

Απρίλιο – Οκτώβρη

Υπέυθυνος

Δημήτρης Καββαδάς

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Επαρχ. Οδό, Βασιλικής - Λευκάδας

GPS:

38.672598865222, 20.711406255983

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Καθαριότητα
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed