Καλώς ήρθατε στο Castle Camping

Το Castle Camping βρίσκεται στην Παραλία του Νέου Παντελεήμονα δίπλα στην θάλασσα. Κάτω από την σκιά του Βενετσιάνικου Κάστρου, στους πρόποδες του μυθικού βουνού Ολύμπου, χαμένο σ’ ένα καταπράσινο δάσος, με την χρυσαφένια αμμουδιά να βρέχεται από την καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου. ΕΔΩ βρίσκεται το Castle. Το δικό σας Camping. Απέχει περίπου 1500 μ. από την Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και υπάρχουν διάφοροι τρόποι πρόσβασης ανάλογα με την προέλευση του επισκέπτη (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη).

Συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκινήσαμε πριν από 4 δεκαετίες εξακολουθούμε να προσφέρουμε στον κατασκηνωτή μια διαμονή υψηλής ποιότητας. Οι σύγχρονες και καθαρές εγκαταστάσεις, η μοναδική φιλική ατμόσφαιρα, η τέλεια εξυπηρέτηση και οι λοιπές διευκολύνσεις που φέρουν την σφραγίδα της δικής μας φροντίδας και οργάνωσης είναι για σας η εγγύηση ότι θα περάσετε αξέχαστες διακοπές φέτος και κάθε καλοκαίρι στο Castle Camping.

Eγκαταστάσεις

Οι σύγχρονες και καθαρές εγκαταστάσεις, η μοναδική φιλική ατμόσφαιρα, η τέλεια εξυπηρέτηση και οι λοιπές διευκολύνσεις που φέρουν την σφραγίδα της δικής μας φροντίδας και οργάνωσης είναι για σας η εγγύηση ότι θα περάσετε αξέχαστες διακοπές φέτος και κάθε καλοκαίρι στο Castle Camping.

Πιστωτικές Κάρτες

MasterCardVisa

Περίοδος Λειτουργίας

Απρίλιος – Οκτώβριο

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Παραλία Νέου Παντελεήμονα, 60 065, Νέος Παντελεήμων, Πιερία

GPS:

40.010586, 22.593611

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Καθαριότητα
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed