Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στο D&M Moto Rental

Είναι η Κέρκυρα στα σχέδια των διακοπών σας? Αν ναι τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε σαν μέσο μετακίνησης το δίκυκλο. Η οικογενειακή επιχείρηση D&M Moto Rental δραστηριοιποιείται στο χώρο για περισσότερα από 28 χρόνια στην περιοχή της Δασιάς και ασχολείται με ενοικίαση μικρού και μεσαίου κυβισμού σκούτερ και μοτοσυκλετών, τετράτροχων, καθώς και ποδηλάτων (mountain bikes).

Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στη στάθμευση, θα κινηθείτε σε κάθε δρόμο, θα επισκεφτείτε κάθε αξιοθέατο του νησιού, διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα δικύκλων αυτό που σας ταιριάζει. Εύκολο πάρκινγκ, πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, κράνη, χάρτες και γενικά ότι χρειάζεται μια μοτοσυκλέτα είναι αυτά που θα βρείτε σε μας.

Ελκυστικές τιμές που προσαρμόζονται ανάλογα την περίοδο, παράδοση και παραλαβή στο σημείο που επιθυμείτε, και φιλική , ζεστή διάθεση είναι αυτό που θά δείτε αν μας επιλέξετε γιά την μετακίνηση σας στο νησί. Με ένα απλό e-mail, τηλέφωνο ή fax είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με συνέπεια!

Η οικογενειακή επιχείρηση D&M Moto Rental δραστηριοιποιείται στο χώρο για περισσότερα από 28 χρόνια στην περιοχή της Δασιάς και ασχολείται με ενοικίαση μικρού και μεσαίου κυβισμού σκούτερ και μοτοσυκλετών, τετράτροχων, καθώς και ποδηλάτων (mountain bikes). Συνεργαζόμαστε με το σύνολο σχεδόν τον ξενοδοχείων στην περιοχή μας καθώς και με τουριστικά γραφεία (Βελγικά και Γερμανικά) παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας με γνώμονα την ασφαλή μετακίνηση και τη διασκέδαση τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί της Κέρκυρας. Έχοντας άμεση επαφή με τους πελάτες μας προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας , διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική επαφή με αυτούς.

Πιστωτικές Κάρτες

MasterCardVisa

Περίοδος Λειτουργίας

Όλο το χρόνο.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Δασσιά, Κέρκυρα

GPS:

39.67342, 19.839206

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed