Καλώς ήλθατε στο εστιατόριο Dome Real Cuisine

Το νέο εστιατόριο Dome Real Cuisine είναι μια γαστρονομική αποκάλυψη που ξετυλίγει τα μυστικά της διεθνής κουζίνας και σερβίρει πάθος, δημιουργικότητα μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία του σεφ Στέφανου Σταμίδη. Σε ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο, στα προάστια της Θεσσαλονίκης μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τα επιλεγμένα κρεατικά αποτελούν τον κορμό του μενού. Στο ωριμαντήριο που δεσπόζει στην σάλα του εστιατορίου πραγματοποιείται η διαδικασία σιτέματος των διαφόρων κοπών τα οποία ψήνονται στον μαντεμένιο φούρνο με βιολογικά κάρβουνα ελιάς σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Ο δέυτερος πυλώνας του μενού αποτελείται από τα εποχιακά λαχανικά που καλλιεργούνται κυρίως στον κήπο μας με 100% βιολογικές συνθήκες .

Η ενημερωμένη λίστα κρασιών βασίζεται στην αναζήτηση μικρών οινοποιείων όλης της χώρας συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το κάθε πιάτο που επιλέγετε .

Real cuisine γιατί…

θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την ζεστασιά και την πραγματική κουζίνα χωρίς υπερβολές, βασισμένη στην κουλτούρα μας και στις εξαιρετικές πρώτες ύλες προσπαθώντας με σεβασμό και γνώση να τις αναδείξουμε στα πιάτα μας.

Πιστωτικές Κάρτες

MasterCardVisa

Περίοδος Λειτουργίας

Όλο το χρόνο.

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕΥ – KYΡ: 13:00 – 00:00

Υπεύθυνος

Στέφανος Σταμίδης

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ασκληπιού 16-18,Θεσσαλονίκη

GPS:

40.549448, 22.990137

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed