Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στην Eνοικίαση Oχημάτων Sardis Rentals

Σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, στην Πάρο, η εταιρεία Sardis Rentals είναι έτοιμη,
με χρόνια εμπειρίας στην ενοικίαση οχημάτων κάθε είδους, να σας παρέχει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Είτε ψάχνετε για «τετράτροχες μηχανές (γουρούνα)», είτε για μοτοσυκλέτα είτε ακόμα και για αυτοκίνητο,η Sardis Rentals έχει την λύση.

Προσωπικός Οδηγός

Τέλος να σας θυμίσουμε πως η εταιρεία μας εδώ και κάποια χρόνια καινοτομεί και δίνει την δυνατότητα ενοικιάσεως αυτοκινήτου με οδηγό. Τι περιμένετε λοιπόν; Eνοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό στην Πάρο, car rental with driver in Paros. H Sardis Rentals, πρωτοπορεί στον κλάδο της και σας προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων με οδηγό.

Mε ένα τηλέφωνο σας, μπορούμε να σας περιμένουμε στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο και να απολαύσετε μια πολυτελή μετακίνηση στον προορισμό σας.Προγραμματίστε το επαγγελματικό σας ταξίδι, με το κύρος που σας αναλογεί. Προγραμματίστε τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας, της γαμήλιας τελετής, VIP μεταφοράς, με τα πολυτελή αυτοκίνητα της εταιρείας μας.

Διαθέτουμε

Καινούρια αυτοκίνητα, Υποστήριξη και σε πολυτελή αυτοκίνητα, Ειδικές Τιμές ! Δωρεάν Παράδοση, Παραλαβή από και προς το λιμάνι, το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο, 24 άωρη οδική βοήθεια σε όλο το νησί, Certificate Of Insurance

Πιστωτικές Κάρτες

MasterCardVisa

Περίοδος Λειτουργίας

Όλο το χρόνο.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, Παροικιά, Πάρος

GPS:

37.085611, 25.149606

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed