Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στο γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Eagle Rent a Car

Το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Eagle Rent a Car βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης και προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί της Κρήτης. Μέσω της ιστοσελίδας μας ή της τηλεφωνικής υποστήριξης, θα είστε σε θέση να ζητήσετε άμεσα ένα όχημα για τις διακοπές σας στην Κρήτη.

Η εταιρεία μας λειτουργεί στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων με επιτυχiα πάνω από 25 χρόνια και είναι σε θέση να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από Αυτοκίνητα και Μοτοποδήλατα για το νησί της Κρήτης, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες μετακινήσεων σας στην Κρήτη. Eagle Rent a Car στα Χανιά Κρήτης προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων με εγγυημένη την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Πολιτική Ασφάλισης

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουν πλήρη ασφάλιση (Collision Damage Waiver)
Επίσης περιλαμβάνεται προστασία κλοπής και φωτιάς.

Ζημιές που δεν Καλύπτονται

Εσωτερικές ζημιές, ζημιές στο γυαλί και μηχανική κατάχρηση.
Πρόκληση ατυχήματος υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ζημιές που προκλήθηκαν από τον πελάτη στις παραβιάσεις της εγχώριας οδικής νομοθεσίας.

Τοποθεσία

Κρήτη. Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας που μαγεύει τους επισκέπτες του με τις απαράμιλλες ομορφιές του. Οι εναλλαγές των τοπίων της Κρήτης σε συνδυασμό με την μακραίωνη ιστορία της, τον σπουδαίο πολιτισμό και την ξεχωριστή κουλτούρα της αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις των ταξιδιών. Η γνωριμία με την Κρήτη είναι μια αλησμόνητη εμπειρία ζωής.

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Βρίσκεται μεταξύ του Αιγαίου και Λιβυκού πελάγους. Είναι το σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης, της Αφρική και της Ευρώπη.

Η Κρήτη υπήρξε κοιτίδα πολιτισμού. Λόγω της στρατηγικής της γεωγραφικής θέσης υπήρξε το μήλο της έριδος για πολλούς κατακτητές. Η επαφή της με πολλούς και διαφορετικούς πολιτισμούς συνέβαλε στην δημιουργία του ξεχωριστού πολιτισμού της και στη διαμόρφωση της ιδιαίτερης κουλτούρας της. Οι Κρητικοί φημίζονται για την φιλοξενία τους και την πίστη τους στα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Δασκαλογιάννη 61 , 73100, Χανιά, Κρήτη

GPS:

35.516589, 24.020943

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed