Καλώς ήλθατε στο εστιατόριο Hannover Κουζίνα

Το εστιατόριο Hannover Κουζίνα θα το βρείτε στο Γύθειο Λακωνίας μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο. Σκοπός μας από την αρχή ήταν να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον φιλικό & οικείο για τους νέους μας φίλους! Αυτό το πετύχαμε με την ζεστασιά του ξύλου, την χαλαρότητα που προσφέρει το γρασίδι σε συνδιασμό με τον νερό, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και σίγουρα με το χαμόγελο των ανθρώπων μας που είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν!

Τα φαγητά μας είναι εμπνευσμένα από την ελληνική αλλά και διεθνή κουζίνα με κύριο συστατικό το μεράκι και την αγάπη γι’ αυτό που δημιουργούμε…

Το Γύθειο εντυπωσιάζει καθώς απλώνεται αμφιθεατρικά στο ύψωμα του λόφου, αντικρίζοντας το λιμάνι και το γαλάζιο της θάλασσας. Τα σπίτια της θαλασσινής πολίχνης μοιάζουν να γλιστρούν με απαλούς κυματισμούς προς τη θάλασσα. Κόκκινες καλοδιατηρημένες κεραμοσκεπές, μικρά μπαλκόνια, νεοκλασικές γραμμές, χαρούμενα χρώματα σχηματίζουν την εικόνα μιας πρόσχαρης μικρής πολιτείας που αγκαλιάζει από παντού το λιμάνι. Τα περισσότερα κτίρια, κτίστηκαν στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα, πάνω σε νεοκλασικές αρχιτεκτονικές φόρμες και έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα.

Πιστωτικές Κάρτες

MasterCardVisa

Περίοδος Λειτουργίας

Όλο το χρόνο.

Ωράριο Λειτουργίας

Καλοκαίρι (Μάιος – Οκτώβριος) ανοιχτά 13:00-00:00.
Χειμώνας (Νοέμβριος – Απρίλιος) ανοιχτά Παρασκευή 19:00-00:00
και Σαββατοκύριακο 13:00-00:00.

Υπεύθυνος

Αθηνά Ζευγολατάκου

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Βαθύ, Γύθειο, 23200, Λακωνίας

GPS:

36.714758, 22.5061

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed