Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στο IGFA Car Rentals

Η εταιρεία IGFA Car Rentals βρίσκετε στο χώρο του τουρισμό και των ενοικιάσεων αυτοκινήτων από το 1986 με 3 καταστήματα στο νησί της Λέσβου (Μυτιλήνη, Ερεσός, Σίγρι). Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ιδιόκτητα συνεργεία και η επίσημη αντιπροσώπευση της SUZUKI (από το 1975) συνθέτουν το ποιοι είμαστε, ποιοι μας εμπιστεύονται και τι μπορούμε να σας προσφέρουμε. Οι συνεργάτες μας και το πελατολόγιο μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για μας.

Αυτοκίνητα

Στην μεγάλη γκάμα μας, θα βρείτε μόνο καινούρια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών. Με το ιδιόκτητο συνεργείο μας φροντίζουμε την άριστη συντήρηση των αυτοκινήτων με τις προδιαγραφές και την ποιότητα μεγάλων εταιρειών στο χώρο του αυτοκινήτου όπου μας εμπιστεύονται. Επίσης παρέχουμε 24ωρη οδική Φροντίδα, όπου και να βρίσκεστε και ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας να μην ταλαιπωρηθείτε στις διακοπές σας.

Ασφάλια

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των ασφαλειών (Allianz, Executive Lease Brokers). Έχουμε επενδύσει στις καλύψεις σας και θα φροντίσουμε να είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Εγγυόμαστε ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Προσωπικό

Το έμπειρο προσωπικό της IGFA θα φροντίσει να σας παραδώσει στην ώρα του, σε όποιο σημείο επιλέξετε εσείς (Λιμάνι, Τελωνείο, Αεροδρόμιο, Ξενοδοχείο) και να είναι δίπλα σας σε όποια απορία ή ανάγκη έχετε. Το ταξίδι σας δεν θα έχει απρόοπτα. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα πρόθυμοι και κυρίως, εμείς μιλάμε τη γλώσσα σας (Ελληνόφωνοι, Τουρκόφωνοι, Αγγλόφωνοι και Ρωσόφωνοι ξεναγοί).

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Σκάλα Ερεσσού, 81105, Λέσβος

GPS:

39.135239, 25.930719

Τηλέφωνο:
E-mail:
Ιστός:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed