Καλώς ήλθατε στο La Rosticceria

Η Ιταλία και η Μύκονος είναι η έμπνευση για όλα όσα κάνουμε στο εστιατόριο La Rosticceria, από τα μενού και την πίτσα μέχρι τη λίστα των κρασιών μας και το σχεδιασμό του εστιατορίου μας. Πάνω απ ‘όλα, εμπνέεται από τη ζεστασιά και την αυθεντική φιλοξενία της Μυκόνου, καθώς και τη σημασία της οικογένειας στον πολιτισμό τους.Είστε καλεσμένοι να μας επισκεφθείτε, να γνωρίσετε μαζί μας και την κουζίνα μας και να είστε μέρος της μεγάλης οικογένειας της La Rosticceria.

Οι χώροι της La Rosticceria είναι προσεκτικά σχεδιασμένοι και διακοσμημένοι για να προσφέρουν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τον αέρα ενός παραδοσιακού ιταλικού τρατοριανού. Γήινα και παστέλ χρώματα κατά μήκος της ιδιαίτερης διακόσμησης ολοκληρώνοντας ένα καταπληκτικό τοπίο που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το δείπνο σας.

Η ελαφριά και ευάερη τραπεζαρία ανοίγει σε ένα ευρύχωρο και θερμαινόμενο αίθριο που προσελκύει ένα ζωντανό πλήθος ντόπιων και τουριστών, τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Το καλύτερο από όλα, οι συγκρατημένες τιμές και η ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα που έχουν κάνει το εστιατόριό μας τόσο δημοφιλές παραμένει σταθερά στη θέση του. Είναι εύκολο να δούμε γιατί ευνοείται η La Rosticceria ανάμεσα σε πολλούς.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Χώρα Μυκόνου, 846 00

GPS:

37.436056, 25.338129

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed