Φορτώνει…

Καλώς ήλθατε στο εστιατόριο Olympico Cafe

Το Olympico cafe αποτελείτε από καφετέρια 280 τ.μ και έναν άρτια οργανωμένο πολυχώρο που λειτουργεί ως παιδότοπος. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν με θέα τον Πατραϊκό κόλπο τον χειμώνα γευστικά ροφήματα και ποτά και το καλοκαίρι στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο πλούσιες ποικιλίες συνοδευόμενες από δροσερά ποτά της αρεσκείας τους.

Παιδότοπος

Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει ο παιδότοπος στον οποίο μπορούν να διασκεδάσουν υπό την επίβλεψη ειδικευμένου παιδαγωγού. Πάρτυ Γενεθλίων για τους μικρούς μας φίλους. Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι το καλύτερο δώρο για κάποιον αποτελεί ένα πετυχημένο party-έκπληξη! Ελάτε, λοιπόν να το διοργανώσουμε μαζί, συνδυάζοντας μουσική, φαγητό, χορό αλλά και ξεχωριστά happenings που θα εκπλήξουν και θα εντυπωσιάσουν τόσο το τιμώμενο πρόσωπο όσο και τους καλεσμένους σας.

Εκδηλώσεις

Γάμος, Γενέθλια, Ονομαστική εορτή, Αποφοίτηση. Το Olympico cafe αποτελείτε από καφετέρια 280 τ.μ και έναν άρτια οργανωμένο πολυχώρο που λειτουργεί ως παιδότοπος. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν με θέα τον Πατραϊκό κόλπο τον χειμώνα γευστικά ροφήματα και ποτά και το καλοκαίρι στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο πλούσιες ποικιλίες συνοδευόμενες από δροσερά ποτά της αρεσκείας τους.

Πιστωτικές Κάρτες

MasterCardVisa

Περίοδος Λειτουργίας

Όλο το χρόνο.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γοργοποτάμου 1 & Ελευθερίας, Ρίο Πατρών

GPS:

38.314486, 21.804715

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο
Πως θα φτάσω εκεί

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed